Marta Berenguer ha presentat la seva tesi doctoral

set 26, 2014   //   by elaine   //   Noticies  //  Desactiva els comentaris

Marta Berenguer Poblet, infermera del Servei d’Urgències de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, va defensar la seva tesi doctoral, el dia 19 de setembre, a l’Aula Magna del Campus Terres de l’Ebre de la URV. L’estudi va rebre el 1r. Accèssit de la Convocatòria de Beques Dr. Ferran 2012.

La tesi porta per títol: “L’actitud infermera vers la família: adaptació transcultural al castellà i validació de l’escala Families’ Importance in Nursing Care- Nurses’ Attitudes (FINC-NA)” i ha estat dirigida per la Dra. Teresa Salvadó, del Servei d’Anatomia Patològica de l’HTVC i professora associada del Departament d’Infermeria de la URV, i per la Dra. Mar Lleixà Fortuño, professora del Departament d’Infermeria de la URV.

La tesi ha rebut la qualificació d’Excel·lent Cum Laude.